sobota 15. března 2014

pátek 14. března 2014

mini haul

Ahoj všichni! Dneska jsem byla  s kámoškou nakupovat a prochodily jsme snad všechny obchody v ostravě ..myslím v nákupácích :D Dám vám sem fotky co jsem si koupila :) A taky se chci omluvit že jsem článek přidala trochu později..oops..ale vážně jsem z toho chození unavená a chtěla jsem si trochu odpočinout :)

pondělí 10. března 2014

OOTD


Ahoj všichni rozhodla jsem se vám natočit video.Rozhodovala jsem se mezi něják tagem a outfitama,no ale hodně kámošek rozhodlo a nikdo nechtěl tag :DD Takže vám tu to video dám :) Už je tam od včerejška ale když už jsem se rozhodla dávat ty články pravidelně tak budou pravidelně!:) Takže tu ho máte <3 comment-3--="" nbsp="">
 po natáčení to dopadlo něják takhle.


sobota 8. března 2014

Proč jsem začla s blogem?

Ahoj všichni! Konečně jsme u tohohle tématu,protože jsem se na něj hrozně těšila:3. Jak jsem slíbila oznámím vám to překvápko:). 
Proč jsem začla s blogem? 

čtvrtek 6. března 2014

Jsem šťastná?

Ahoj všichni! Dnešní téma je poněkud...divné..nechci to ani moc rozebírat ale chci blog mít více aktivnější :). Články budou vždy v úterý,v pátek a v sobotu..někdy budou i ve středu nebo čtvrtek :) Podle toho jak moc učení budu mít a nebo pak z dnů kde jsou články 100% vynechám tak je dám další den. Když jsem začla challenge tak můj blog četlo hodně lidí a pak  jsem vynechala pár dnů s články a teď můj blog čte víc jak o polovinu lidí méně..Takže jsem se rozhodla že to prostě bude pravidelné aby každý věděl kdy má článek čekat :)..A s hodinou ani nevím kdy je budu vydávat...to asi taky bude podle toho kdy budu článek psát..jestli předchozí den tak hned po škole kolem půl 3 a když ten den tak někdy k večeru..:)
A dneska článek dávám jen protože se mi ještě nechce jít učit zeměpis...Radši půjdu kolem 4.No a myslím že už bych mohla přestat se rozepisovat a jít rovnou na téma...Jestli jsem šťastná? Je to hrozně jednochudé zalhat jak to často dělám a říct jen 'ano můj život mám podle představ mám svou rodinu,kamarády a co jíst' Ale bohužel to tak není..Jsem hrozně depresivní a taky realistický člověk..

úterý 4. března 2014

Focení

Ahoj všichni,dneska jsem byla s kámoškou venku a nahrávaly jsme chubby bunny challenge:DDD..Pořád mi je špatně.Video bude na jejím kanále :) někdy ho přidám..Máme jen pár fotek protože jsme nebraly foťák protože jsem ho doma zapoměla..super.

 Tak jsem se naučila lítat :)

sobota 1. března 2014

Oblíbené knihy

Ahoj všichni,dnešní článek bude o knížkách..konečně! Miluju knížky i když čtu asi 5 měsíců..předtím jsem to nenáviděla ale prostě když potřebujete vědět co se v tom filmu stane dál a to je jen v knížce tak to nejde si nečíst žejo....já vlastně ani nic nečtu ..ale i tak vám to sem dám.

pátek 28. února 2014

3 věci ,které bych chtěla , aby se nestaly

Ahoj holky,omlouvám se že teď poslední dobou vůbec nepřidávám ale mám pokažený komp...z ničeho nic se vypne tak tohle píšu na rychlo ,doufám že se nevypne jinak spáchám sebevraždu (-.-) ..tohle téma je o 3 věcech které bych nechtěla aby se staly...no upřímně je dost těžké vybrat jen 3...ale pokusím se ( :3 )
1. Smrt
..strašně se bojím smrti už od mala jsem přemýšlela co se stane po smrti...prostě se jí nehorázně bojím a když tak o tom v noci přemýšlím tak se rozbrečím nebo si prostě řeknu nemysli na to...a pokouším se na to nemyslet ale i tak většinou skončím u breku.

sobota 22. února 2014

Moje závislosti

Ahoj! Omlouvám se že jsem včera nepřidávala článek z challenge..ale přijde mi zbytečné to psát na téma muj vzor když už jsem něco takového psala...No nic..ani nevím kde začít protože je toho plno!

Jsem strašně závislá na pizze..ale snažím se hubnout takže zdravé jídlo a musím se omezit..stejně jí nemám tak často spíš jsou to ty  chutě kdy všechny okolo překecávám at mi obědnají pizzu protože neumím mluvit s někým koho neznám a ještě v mobilu.

čtvrtek 20. února 2014

workout

Ahoj lidi :) Dneska jsem začla cvičit protože se svou postavou nejsem spokojená...mamka mi říká že jsem krásná když jsem jí řekla že chci být vyychrtlá jako modelka z victoria's secret...ale i holky říkají že se klukům holky s kostma všude nelíbí...tak za 1. nedělám to pro kluky..dělám to pro sebe. za 2. nechci aby jsem měla venku  žebra to vážně pěkné není..ale chci mít jen ploché břicho..:) to je asi vše..nohy něják neřeším i když by mohly být hubenější..vím že nohy jen tak nezhubnu a rozhodně ne když na nich nemám žádný tuk..No prostě nikdo není se svou postavou spokojený. Do prosince jsem s tímhle problémy neměla...pak jsem něják začla mít depky z volejbalu a tak..skončila jsem a už 3 měsícem nic  nedělám..jo už mě to štve. Tancuju ale vždycky mi do toho něco vleze..ať už prázdniny ,nemoc a nebo bolest kolenou...No od pondělka už začnu chodit na 100% a nebudu se vymlouvat..přece jenom volejbal byl 4x týdně takže to nic nebylo..ale street mám 2x což je málo..Tak to prostě se nezlepším..No tak přestanu s úvodem a půjdu rovnou na věc.

Oblíbené seriály

Ahoj všichni.Předem se chci omluvit za ty co četly něco s outfitama ale já si takhle ukládám jen názvy abych to nezapoměla napsat..a omylem jsem to zveřenila a 3 lidi si to přečetli..takže sorry.Další téma challenge je oblíbené seriály jak už je v názvu...vůbec nejsem zvyklá psát přes den..no co už. Dneska byl docela fajn den tak mám i dobrou náladu a vím že tuhle challenge chci přidávat každý den takže s emusím i donutit..včera bylo fajn že jsem měla článek předepsaný protože jsem po zápase nic nedělala a byla jsem ráda že žiju.Tohle téma nemám moc ráda a ani nevím proč..možná proto ,že každá bloggerka má skoro stejný vkus a dává tam ty samé seriály...a já nebudu vyjímkou ale prostě to v té challengi (y?) je tak to sem dám. Musím uznat že moc seriálu nesleduju ...a tak jsem se rozhodla tenhle článek udělat trochu jinak a sepsat sem jich pár nejznámějších a budu se ptát jedné kamarádky která mi na tyto seriály bude říkat názory.. Já sleduju TVD ale už dlouho ..asi měsíc..jsem ztratila u kterého dílu jsem skončila a na zkouknito.cz už nejdou najít ..myslím že jsem skončila u 2x13 a to už tam není..supr.

středa 19. února 2014

Něco o mě

Čauky u nového článku!Dneska začínam blog challenge ve které je každý den jiné téma..A tedy první téma je  něco o mě. (bohužel) ..Vůbec se neumím popisovat. Doufám že článek bude normální,a nebude moc krátký nebo extrémně dlouhý..což se nestane.. Tak jdem na to :)

úterý 18. února 2014

30 days challenge blog

Ahoj lidi! Dneska jsem se rozhodla začít blogovou challenge.Už je to asi 5 challenge co chci dělat tak snad mi to vydrží.Konečně budu mít téma na každý den protože poslední dobou nemám vůbec inspiraci.
                                           

pondělí 17. února 2014

wish list

 Hi darlings^^ Dneska jsem se konečně odhodlala sepsat všechno co potřebuju..spíš co nutně chci..jo dobře tak jenom co chci :DD...docela nemužu usnout když přemýšlím o tom kolik věcí chci ..a chtěla jsem si to sepsat a pak jsem viděla článek a napadlo mě že  udělám post.  
Konečně jsem našla fotku kraťas s vysokým pasem.Tyhle kraťasy už chci asi rok a je pro mě problém najít i normální fotku..Doufám že je někde najdu.

sobota 15. února 2014

focení

Ahoj všichni,dneska mám po dlouhé době čas napsat článek už další den po dalším článku,protože jsem nemocná.Toho času mám málo i přes prázdniny.Včera jsem fotila haul z prahy a rozhodla jsem se že když už jsem vytáhla foťák tak něco zkusím nafotit...asi hodinu jsem hledala samospoušť :D.Docela mě zklamalo že když jsem fotky ořízla tak se hned zkazila kvalita a já neořízlé fotky hned vymazala takže mi zbyly jen nekvalitní..:/ .No i tak doufám že se vám aspoň trochu budou líbit :)

středa 12. února 2014

HAUL PRAHA

Ahoj všichni,omlouvám se že jsem teď moc nepřidávala nic..ale do ničeho se mi nechtělo a pořád jsem měla zkaženou náladu kvůli škole a tak..Taky jsem byla v praze a o tom bude dnešní článek.Bude to HAUL ..moc jsem si toho nekupovala protože jsme neměli čas na nakupování a pořád jsme někde byli..ale i tak jsem ze všeho nadšená a nejradši bych všechno nosila dohromady..kdyby se to aspoň k sobě hodilo,protože často nakupuju věci různých stylů.Jo a taky sem dám věci jen co jsem si koupila v praze a ne za poslední dobu ..nákupy za měsíc únor můžu taky někdy napsat kdyby jste chtěli :)

neděle 2. února 2014

What everyone loves but I don't


Takže ahoj všichni,po dlouhé době zase napíšu článek protože se hrozně nudím a nechtělo se mi přes den nic fotit.A hlavně bych chtěla poděkovat za 1000 návštěv na blogu za 1 měsíc :3..No takže tento článek píšu protože mě nic originálnějšího nenapadlo a v poslední době je hodně oblíbený

pondělí 27. ledna 2014

100 facts about me.:3

Ahoj holky:) ..Dneska jsem se rozhodla po dlouhé době napsat článek :) ..ano po dlouhé době protože jsem měla ostatní články napsané dřív ale zveřejnila jsem je až později:) doufám že se vám tento článek bude líbit:) a chci poděkovat za 900 návštěv na blogu:3 Tak a už jdu radši psát...:DD Předem se omlouvám za chyby ale neměla jsem nervy to už opravovat:D 

středa 22. ledna 2014

TAG this or that?

MAKEUP
tvářenka nebo bronzer..-tvářenka:)
lesk na rty nebo rtěnka...-rťenka
oční linky nebo řasenky...-řasenky
makeup nebo korektor...-korektor
neutrální nebo barevné oční stíny ... -neutrální
lisované nebo sypké oční stíny... -lisované
štětce nebo houbičky...-štětce

pondělí 20. ledna 2014

Lovatics♥

Ahoj holky:) Dneska jsem se rozhodla napsat o mé rodince lovatics a Demi^^
Děkuju všem lovatics co mi dovolili dát do téhle koláže jejich fotky:3
Tak můžem jít na to :)

Oblíbený styl

 Ahoj holky :) prohlížela jsem si různé blogy a narazila jsem na holku která dávala na blog fotky svého oblíbeného stylu..takže tento článek udělám taky protože nemám moc nápadů u kterých bych nemusela něco natáčet nebo fotit protože většinou mám  čas jen večer (kdy by byly videa ještě horší kvalitě než normálně a fotky taky) tak mě zaujal tenhle článek tak tady ho máte a mám ho schválený i mou kámoškou :3

středa 8. ledna 2014

Phone cases:-)

Ahoj lidi:) udělám nový článek o krytech na mobily (iphony)  protože jsem v jedné složce našla hodně obrázků:)
Myslím že nejlepší obchod kde koupit obaly (když nepočítám z netu) tak určitě claire's ..tam jsem si koupila obal sama:) U nás v ostravě mají v claire's obaly na iphony,blackberry a nějaký samsung :D
Pak jsem si všimla obalů v H&Mku a Tally weijl ..tam měly taky pěkné obaly:)
Pak jedině na netu kde se dají vytvořit i vlastní motivy :)
Kámoška našla dokonce i na svůj mobil obal na ebay ale já se tam bojím nakupovat :)


neděle 5. ledna 2014

Winterlicious TAG :3

Ahoj lidi:) vím že je pozdě ale absolutně nevím o čem psát:D tak tu je winterlicious tag :)

Oblíbený lak na nehty? Takový modrý..mátový:3

Oblíbený lesk na rty? Od Victoria Secret :3

Nejnošenější zimní oblečení? Pravděpodobně zimní bunda.


Škola,stres a tak dále.

Tak a prázdniny se krátí:(
Vůbec se netěším do školy..-.- opravit si všechny známky ..poslední týden do uzavření známek :(
Nejlepší na tom všem je,že jdu do školy až v úterý :33 a odpadá nám děják:3:3:3aww^^

sobota 4. ledna 2014

What's on my phone?

Ahoj holky :)
rozhodla jsem se jako většina blogerek a youtuberek udělat co je v mém mobilu nebo what's on my phone :)
                                                     

pátek 3. ledna 2014

New Year Tag:3

1. . Jaký byl zdaleka nejlepší okamžik minulého roku?
-Asi když jsem jela do Londýna :)♥
2 . Jaký byl nejnáročnější , co se stalo ?
-Asi konec roku..uzavírání známek a tak.

Úvod:)

Ahoj všichni :) Začínám s novým blogem, doufám, že si ten můj blog oblíbíte :3
Tenhle blog je směřovaný na kosmetiku,oblečení,videa a tak:3:)